Δημοφιλή πιάτα

Δήλος

Σκεπαστή γύρος κοτόπουλο

Ποικιλία κρεατικών 4 ατόμων

Όλα τα κρεατικά είναι X 4

Λαχανοντολμάδες

Μοσχομυριστοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο !

Μαγειρεύουμε κάθε μέρα για εσάς, με τα πιο φρέσκα υλικά

Κατάστημα Αγίας Παρασκευής

Στην οδό Ψαρών 43, στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το 2003 θα συναντήσετε επίσης το πρώτο μας εστιατόριο όπου η ποιότητα του φαγητού η εξυπηρέτηση και η ευγένεια του προσωπικού μας ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Το μαγαζί στην Ψαρών αποτελεί για χρόνια σήμα κατατεθέν στο Κοντόπευκο, αφού αποτελεί αγαπημένο στέκι της παρέας και της οικογένειας δικαιώνοντας τον τίτλο «ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΔΕΣΜΑ».

Κατάστημα Χαλκίδας

Στην παραλία Χαλκίδος, ακριβώς πάνω από τα νερά του Ευρίπου, θα συναντήσετε το ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ μας με τα απίστευτα θαλασσινά πιάτα και τους κρασομεζέδες! Θα μαγευτείτε από την θέα της θάλασσας, θα απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη που προσφέρει αυτό το μαγικό μέρος και θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός. Δεν θα χορταίνει το μάτι σας γαλάζιο, ενώ οι νέοι γαστρονομικοί πειραματισμοί μας σε χώρο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΥ θα είναι για εσάς μια απροσδόκητη έκπληξη !!!

Κατάστημα Αγίας Παρασκευής

Βρισκόμαστε καθημερινά κοντά σας για διανομή από τις 12:00 μέχρι και τις 00:00 το βράδυ. Καλέστε μας στο 2106009066 και στο 2106008462 για να σας εξυπηρετήσουμε ή παραγγείλτε κατευθείαν από το site μας. Μαγειρεύουμε κάθε μέρα για εσάς με τα πιο αγνά υλικά.